публикации събития автори колекция каталог download видео за проекта за контакти EN | BG join us on facebook

Условия за ползване

Моля, прочетете внимателно условията за ползване. Ако пристъпите към ползване на сайта, Вие автоматично се съгласявате с посочените по-долу условия!

ОГРАНИЧЕНИЕ ЗА ЛИЧНА И НЕКОМЕРСИАЛНА УПОТРЕБА

Този уеб-сайт е създаден за Ваша лична и некомерсиална употреба. Съдържанието и информацията в него са собственост на Галерия Витоша ЕООД.

Главното условие да използвате този уеб-сайт е да не използвате съдържанието му за каквито и да били комерсиални или не-лични цели (преки или косвени). При тези условия Вие се съгласявате да не изменяте, разпространявате, публикувате, лицензирате, продавате или препродавате каквато и да била информация, продукт или услуга, произлезли от този уеб-сайт без писменото съгласие на Галерия Витоша ЕООД. Също така, независимо дали имате или нямате комерсиална цел, се съгласявате да не:

  • копирате информация от този уеб-сайт използвайки автоматична или ръчна обработка за каквито и да било цели без писменото съгласие на Галерия Витоша ЕООД

  • използвате средства за ограничаване или предотвратяване достъпа до този уеб-сайт

ОСВОБОЖДАВАНЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ

Галерия Витоша ЕООД

в никакъв случай не отговаря за каквито и да било директни, наказателни, случайни, специални или вторични вреди свързани с употребата на този уеб-сайт.

Поради това, че някои страни или юрисдикции не позволяват освобождаването от ограничението на отговорност за вторични или случайни вреди, написаното по- горе може да не се отнася за Вас.

ВРЪЗКИ СЪС САЙТОВЕ НА ТРЕТИ СТРАНИ

  • Този сайт може да съдържа линкове към други интернет сайтове които са собственост и се поддържат от трета страна.

Галерия Витоша ЕООД

не носи отговорност за съдържанието разпространено чрез който и да е подобен сайт.

М-Тел Арт © 2006-2017 | Условия за ползване